A Kikai-sziget

A Kikai-sziget tengerpartján fényképeztem ezt a fotót. Aznap sok ember békésen úszott. Jó idő volt és minden nagyon szép. Ez a strand nagyon híres a szigeten. Körülbelül májustól szeptemberig vagy októberig lehet úszni. Én ezen a szigeten nevelkedtem, és nagyon szeretem ezt a szigetet.

Amikor általános iskolába jártam, minden évben kirándultam erre a strandra. Az iskolám mintegy 7 kilométerre onnan, így nagyon sokat gyalogoltam. Ez a strand érdekes, mert közvetlenül mellette repülőtér van, tehát emberek úszás közben tudják nézni repülőgépet!

A családommal 4 évvel ezelőtt elköltöztünk a szigetről, így néha nekem nagyon hiányzik ez a sziget. Olyankor megnézem ezt a szép képet, ezért nekem nagyon fontos ez a fotó.

Kikai-szigetről

Kikai-Ksziget Kagosima megyében van, kb. 380 kilométerre Kagosima városból. Repülőgéppel vagy hajóval lehet elérni. Nyáron nagyon meleg van, télen pedig nem olyan hideg, de eléggé fúj a szél. Most Kb. 7,000 ember él itt. A sziget a cukornádról, a citrusfélékről és a japán vodkáról híres.

maho_foto.jpg